Keluarga Tersayang

Keluarga Tersayang

KESAYANGANS

IKLAN

Rabu, 21 April 2010

Award dan Tag dari Sue Joshua

Terima kasih daun keladi aku ucapkan kepada sahabatku yang aku tak tau nak explain ngan korang macam mana 'attached' nya aku dengan beliau iaitu Sue Joshua diatas kesudiannya memberikan aku Award ni semoga persahabatan kita akan berkekalan sampai bila-bila.
.
Dan dengan bangganya aku TAG 5 nama seperti dibawah semoga dapat menjawab dengan penuh dedikasi..haha..paksa!!!! Sila amek award dan kemudian jawab tag yer.....
.
1 - FIVE NAME THAT PEOPLE CALL YOU....
AIDA -
nama panggilan family dan beberapa rakan dari kecil
MAK NDAK -
anak2 buah yang panggil
FIDA/FIDAH/PIDAH -
rakan2 terdahulu dan terkini
DOT/PIDOT/FIDOT -
rakan2 yang biasanya bergurau dengan aku
DA-DA -
6 orang kawan kat maktab je yang panggil
.
2 - FIVE IMPORTANT DATES IN YOUR LIFE....
21 March Birthday aku
12 July Birthday KRZ
27 August Birthday Fatin
10 November Birthday Rafiq
1 October Anniversary aku & KRZ
.
3 - FIVE THING YOU DONE YESTERDAY....
Masak
Ngadap laptop + desktop
Makan
G Sungai Penchala
Jumpa Pengantin Baru...
.
4 - FIVE WAYS TO BE HAPPY....
WINDOW SHOPPING sebab fulus kureenggg!!!
Dapat tolong dan bahagiakan sesiapa
semampu aku macam maksud nama aku pembantu/pemberi
Luangkan masa dengan keluarga
Tengok gelagat orang
Pegi tempat yang tenang spt tasik
.
5 - FIVE FAVOURITE MOVIES...
How To Train Your Dragon
Alice in Wonderland
Transformers
Adnan Sempit
Jangan Pandang Belakang Congkak
.
6 - FIVE FAVOURITE HOBBIES....
Menulis (kalau tak menulis jadi cerita aku akan menulis entah apa-apa, hehe)
Facebook (addicted sudah main Cafe World)
Scoutings
HAM Radio
Outings with family
.
7 - FIVE FAVOURITE PEOPLE....
Keluarga
Guru-guru
Rakan-rakan
Anak-anak murid
dan yang sewaktu dengannya
.
8 - FIVE FAVOURITE PLACES FOR VACATION....
None
Aku cukup bahagia walau di mana aku berada asalkan bersama keluarga tersayang...
.
9 - FIVE REASON YOU ANSWER THE SERVEY....
Sebab memang kena jawab
Sebab dah kena tag
Sebab dah kurang idea
Sebab aku suka menjawab
Sebab aku suka baca jawapan orang
.
10 - FIVE PERSON TO TAG..
.
Sekian, terima kasih sebab sudi baca sampai abis.....
Selamat menjawab pada yang kena tag.
Bye!

2 ulasan:

zan-xray berkata...

buat buat tak nampak nama tu.. haha :-)
suka baca jawapan orang

"Hamba allah swt yg lemah" berkata...

salam sibuk ke.. kalau ade masa ziarah la blog saya ni...

cantik la blog awak:) salam pekenalan.. kalau ade masa datang la ke blog saya


http://pesananbersama.blogspot.com/vis


http://sentiasa-bertaubat-pada-allah-swt.blogspot.com/


http://jom-ketawa.blogspot.com/



http://kongsi-atikel.blogspot.com/


http://messagewith.blogspot.com/



http://stduden-now.blogspot.com/



http://melayu-di-dunia.blogspot.com/

pilih la yang mana awak bekenan maaf kalau saya menyusahkan..:)

Blog Pertama

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails