Keluarga Tersayang

Keluarga Tersayang

KESAYANGANS

IKLAN

Jumaat, 9 April 2010

Get Well Soon, Sue!

Pengumuman :
Pengunjung setia blog aku mesti kenal sama Sue Joshua kan???
Kat Rumah 1 beliau dikenali dengan nama Sue Jawa Moden...
.
I am so sad to know that a very dear friend to me is not well.
.Luckily this morning tergerak hati nak bukak fb dan thanks to her husband, MFJ yang tolong update keadaan Sue.
.
Dah la duduk jauh dari mak, mesti teringat sangat kat mak time-time macam nie.
.
Terima kasih pada semua yang menjaga Sue kat sana.
Aku kat sini hanya mampu berdoa. Semoga Sue cepat sembuh dan boleh kembali ceria seperti selalu....
I miss you, babe!

2 ulasan:

rb berkata...

Sama-sama kita berdoa agar Sue cepat pulih seperti sedia kala.

Suejoshua berkata...

Tq Fida, En Rad, aku sihat atas doa2 dari kalian : )

Blog Pertama

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails