Keluarga Tersayang

Keluarga Tersayang

KESAYANGANS

IKLAN

Khamis, 22 April 2010

Gambar Anak2 Terbaru

Taklah baru macam baru semalam. Tapi belum seminggu la kan. Ari Ahad lepas ada undangan ulangtahun adik Putra anak pengasuh. Kami sampai lambat jadi terlepas momen2 penting itu. Anak2 punyalah seronok memakai topi ni. Padahall kalau besday sendiri asik nak bukak jer...
.
Kendian KRZ bawak kami g jalan2 ke OU. Mana ada tempat lain, itu saja yang kami paling selesa. Selesa pada aku senang nak bagi anak2 makan dan minum serta mudah nak menyalin apa yang patut.
.
Pastuh jalan sekejap macam dah penat pasal esok skul malas nak berlama2. KRZ nak g beli Crispy Chicken dan aku dan anak2 duduk tunggu kat bench yang banyak tersedia. Mula2 nak la anak2 tunggu, last2 p main mesin penimbang dan train ride kat sebelah bench. Ni lah gaya2 depa. Kemudian bila KRZ datang, masing2 serbu sebab memang favourite makan Crispy Chicken, walau pun pedas tapi dapat depa tahan pasal memang sedapppp!!!! Pergh!!! Terliur sudah!!!!!
Jumpa lagi, bye!

2 ulasan:

Acik Lana berkata...

uik..pandai bebenor apiki posing skang kak!

oh mmg terliur ponnnnn T_T

merdhieya berkata...

sedapnyer...
nyum nyum..

Blog Pertama

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails