Keluarga Tersayang

Keluarga Tersayang

KESAYANGANS

IKLAN

Ahad, 28 Mac 2010

Award dari Sue Joshua!

Salam buat semua, lama rasa dah tinggalkan blog ini.
Rindu la jugak....

Anyway thanks a lot to Sue Joshua from
http://suejoshua.blogspot.com/ for this award!
Lain kali jangan lupa bagik lagik!!! Haha!


Kepada 6 nama yang tersenarai di bawah, sudi2kanlah ambil dan tepek di blog korang eh.. haha... Cara-caranya letakkan gambar seberapa ramai anak2 yang korang ada, nama dan tarikh lahir anak termasuk kalau ada yang pregnant tu pun boleh letak juga... sila vangga dengan anak2 kita tau!

FATIN BINTI KHAIRULRIZAL

Born : 27th August 2006

RAFIQ BIN KHAIRUL RIZAL

Born : 10th November 2007

Sila amik award:
1. Khaty
2. Wida
3. Ayiez
4. Kak Sma
5. Cikgu Ilah
6. Acik Lana

Kepada rakan-rakan yang tersenarai, lepas ni bolehlah bagi award padamummy-mummy vogue kawan korang yek...Semoga award ni makin tersebar lagik gitu....
Sampai jumpa lagi...tata.....

2 ulasan:

Acik Lana berkata...

nape acik takde??acik pon mommy kepada Nina dan Yuyu..wuwu

Aidafidah berkata...

Memang ingat nak bagi, takut time emo ke, karang udah sentapp payah... Dah ku tambah..

Blog Pertama

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails