Keluarga Tersayang

Keluarga Tersayang

KESAYANGANS

IKLAN

Isnin, 29 Mac 2010

AWARD KHAS!!!

Sebab terbaca di blog SJ musim award walau aku tak dapat banyak...aku ciptakan award ini khas untuk semua blog yang tersenarai di blog aku.

Ada dua pilihan, yang pertama gambar kaku.... yang kedua pulak animated gif....

Award,Award
lama tak buat langsung lupa camne...
puas gaklah gi jumpa En. Gugle... hehe....

Ikut suka la nak amik yang mana pown tapi gif tu
boleh klik je kat gambar tu untuk amik html codenya...

Sesiapa yang datang pun boleh nak ambil asalkan tinggalkan link tau... Ada banyak blog yang aku suka baca tapi tak tersenarai kat blog list tu... Sudi-sudikanlah ye.......

4 ulasan:

eefa mokk :) berkata...

layakkah saya mengambil award ni ?
:D

Aidafidah berkata...

Ya, sila amek....

Acik Lana berkata...

thanks kak!!!

senang benar dapat award skang..huhu.

Aidafidah berkata...

Tak senang mana pada akak. Jarang jer dapat.

Award ni khas untuk blog kegemaranku.. ewah!!!

sorilah sebab tak kretip nak buat cantik2..hehe...

Blog Pertama

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails