Keluarga Tersayang

Keluarga Tersayang

KESAYANGANS

IKLAN

Sabtu, 26 Disember 2009

Pan Bob Pepen

Miahaha! betul tak korang membacanya tuh? Bunyinya seakan2 tau! Spongebob Squarepant! Tapi ringkas. Hari Ahad iaitu seminggu yang lalu kami g jalan2 OU. KRZ sambil nak bawak aku yang suka tengok deco cantik2. Dah banyak kali g OU tapi belum sempat nak pegi New Wing ada Christmas Decoration yang terbesar dan cantik. Kali ni memang parkir terus kat New Wing pon... Masuk2 jer Fatin dah tarik tangan KRZ ke jualan dolls and toys sempena xmas. Dia taklah berkenan yang mana-mana, sekadar nak tengok2. Teruskan berjalan terjumpa section promotion The Star dengan Nicklelodeon. Melompat2 la anak2 aku nih. Rafiq sangat tertarik pada permainan Basket Ball, lantas aku bawaklah depa mencuba. Masing2 tak pandai lagi. So aku bawak lake tempat yang sesuwai.....iaitu colouring section. Tapi Rafiq tak minat, last2 p tempat pelekat ni, nak pujuk Rafiq. Lama jugak nak tanggalnyer yang kat pipi Rafiq... sampai balik kampung baru clear! Haha!


1 ulasan:

rad berkata...

suka tengok Rafiq dan kakaknya bergaya, hensem/lawa kedua-duanya. Pan Bob Pepen tu Rafiq sebutan ala rafiq ek.

Blog Pertama

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails