Keluarga Tersayang

Keluarga Tersayang

KESAYANGANS

IKLAN

Rabu, 16 Jun 2010

TAG 3 - Aku di hari tua...

Hai hai hai... tag kali ni amik masa sikit pasal lama nak membuat mana nak crop gambar dulu kan...

Anyway thanks to Acik Lana kerana sudi create tag ni. Pada yang ada nama kat bawah, apa kata korang pulak cuba buat kan...saja nak tengok muka korang bila tua nanti.... klik sini ok....MUKA KO WAKTU TUA.

1. Khaty
2. Lily
3. Ateefa
4. Cikgu Ilah

So punny la tengok gambar2 yang dituakan.... yang paling aku tak tahan adalah hidung aku bila tua nanti jadi mancung...... Gambar yang ini macam tak banyak sangat beza, hmmm adakah aku awet muda atau muka aku sekarang dah tua??? Gambar ni pulak, nampak sangat bohong pasal hilang taik lalat aku.. mana boleh weh...trade mark tuh....Bosan arrr buat gambar sendirik...
Jop tengok muka KRZ pulak....
yang ini versi gemuk... dan ini versi lagi tua kot.... paling tak tahan tang hidong tu, apesal makin mancung??? Aduyai...
Jumpa lagi nanti... Bye!

2 ulasan:

Suejoshua berkata...

Kihkihkih...dah tua pun lawo gakkk! :D

Acik Lana berkata...

wakakakakakakakkk!!!gambo KRZ paling x tahan...x tahu la kenapaaaaa!haha

masih gelok.

Blog Pertama

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails