Keluarga Tersayang

Keluarga Tersayang

KESAYANGANS

IKLAN

Isnin, 28 Jun 2010

Si Gonjeng!

Salam buat semua. Apa khabar anda hari ni? Aku tengah semangat... semangat sikit dari minggu sebelumnya lah... takdelah semangat giler2 punya....

Hmmm.... nak tanya, penah tengok budak botak ni????

Si gonjeng kata KRZ......
Fesyen rambut baru tapi ada lagi terbaru takleh update, gambar dalam phone. Later je la aku post. Haha... yang latest tu sytle ko gunting aku gunting namanya....

Ini wajah Rafiq sebelum, anak bujang aku banyak ngikut aku bab rambut... lebat, keras, lurus, kejung.... haha... Tapi walau apa pun.... APIK BERY GOOD... kan apik???

Bye!

3 ulasan:

Suejoshua berkata...

Tak macam si gonjeng r..tak baik KRZ ni tau! tp macam si pekan, citer batu belah batu bertangkup! alah yg budak kecik lelaki tu, rambut sama seh macam Rafiq, hahaha :P

Aidafidah berkata...

Ada saja tukang backing! Haha!

nuraitul berkata...

anak2 awak come !! :D

Blog Pertama

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails