Keluarga Tersayang

Keluarga Tersayang

KESAYANGANS

IKLAN

Isnin, 28 Jun 2010

Fesyen apa nih?

Lihatlah.... Fesyen rambut lagi terkini...
jambul yang seciput dah abis.... ko gunting aku gunting...
by Fatin KRZ dan Rafiq KRZ... haha...

Yang ini aku dah trim baki jambol...
dan akhir sekali marilah mengenang kembali Fatin
suatu ketika dulu yang berjaya
tobekkan rambut sendiri jugak.... dulu aku rasa hodoh je fesyen nih,
ni tetiba macam agak kiut jugak...
sebab Patin masih innocent time nih...
Pakai diapers pon....
haha...
bye!

Kalau rajin nak baca entri Fatin tobek rambut ada kat sini...
1. Tobek
2. Tobek 2

2 ulasan:

Acik Lana berkata...

hahahaha..ha ah la...faktor keturunan kak...ngeeee

PepSaya berkata...

pendek bagus, mandi pun sedap je, terasa air turun melalui kulit kepala. Kalau dah handsome tu, rambut pendek ke tak pendek, hensem tetap hensem, rafiq tetap cute dan hensem dengan apa sytle rambut pun.

Blog Pertama

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails