Keluarga Tersayang

Keluarga Tersayang

KESAYANGANS

IKLAN

Sabtu, 3 Julai 2010

Sunway Lagoon

Dah lama dah Fatin dok mengajak 'swimming'.... akhirnya dapat jugak bawak. Fatin memang suka pon g theme park ni.


Dulu kerap jer pegi tapi sekarang tidak lagi, sekarang masa untuk berdikit-dikit, masa untuk menyimpan untuk masa depan......



Sampai jer Sunway Pyramid (tempat parking) posing la dulu kan. Anak2 memang dah pakai baju dari umah, semangat kesukanan sungguh. Dan bila masuk tu terus nampak Merry Go Round nih... apa lagi meloncat2 la anak2 aku nak naik.... Sebab depa kecik, kami pon naik sekali... Eh-eh, aku malas nak taip dah,korang tengok jelah gambar yang tak ikut susunann ni yer... Bye...






























2 ulasan:

Acik Lana berkata...

gambo patin kat jambatan tu lawo gile. nampak cam dah matang je.

oh patin, jgn cepat sgt besor..huhu :')

zan-xray berkata...

oo gambar nyelam ko kat fb time ni la ya..
besarnya sunway lagoon ni

Blog Pertama

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails